recenze

Christmas Stone

Christmas Stone

Vánoce jsou opět v ohrožení! Že jste to už někde slyšeli? Nedivím se, máme zde totiž další hru ze soutěže TDC Christmas 2005. Opět bude vaším úkolem zachránit Santu a vrátit vše do původního stavu! Troufáte si tedy na tento nelehký úkol?
Není tomu zase tak dlouho, co jsme vám představili tituly jako The Elf Brothers nebo Little Santa Little Adventure a máme zde další kousek, jenž byl určený pro soutěž TDC Christmas 2005.

Příběh myslím nemá smysl nějak zvláště popisovat. Santa byl unesen a je na vás, zda-li ho dokážete najít a ve zdraví dopravit zpátky, čímž automaticky zachráníte Vánoce. Nic nového pod Sluncem, co říkáte? Pojďme se raději věnovat samotnému hernímu konspektu. Jedná se o hopsačku, kde opět budou rozhodovat hlavně schopnosti rychle se rozhodovat v terénu. Nepřátel je totiž požehnaně a vy proti nim máte v podstatě jen jedinou zbraň – luk a šípy. Ty jsou zde ale v různých stádiích vývoje, od obyčejných šipeček až po magické střely, schopné zlikvidovat napoprvé i zdatnější soupeře. Výhoda vaší nejslabší zbraně je pak hlavně ta, že disponujete neomezeným počtem střeliva. Vždy ale doporučuji pečlivě hledat upgrady a nebát se je použít. Ušetříte si tak spoustu starostí, protože stačí chvilka nepozornosti a rázem můžete začínat úplně od znovu.

Závěrem bych vše rád nějakým rozumným způsobem shrnul. Máme zde titul, který nabízí poměrně pěknou vizuální podívanou, plnou zajímavých nepřátel a s parádní hratelností. Nevýhodou je pak pozdější stereotypnost a fakt, že tohle už tu v bledě modrém bylo mnohokrát. Výsledné rozhodnutí nechám tedy na vás!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Christmas Stone Christmas Stone Christmas Stone Christmas Stone Christmas Stone