recenze

Run For It 2

Run For It 2

Emil Zátopek, Forrest Gump a hrdina dnešní gamesky – ti všichni prosluli běháním. Dnes vás čeká na pochopení maximálně jednoduchá arkádová zábava. Běžte jako s větrem o závod. Jak dlouho vydržíte vražedné tempo?
Nizozemský vývojář Joep Aben, který tvoří studio Jajproduction, se u nás již představil několika tituly. Pro milovníky skákaček mohu doporučit třeba povedený Super Action Bounce Go! nebo taktéž zdařilý Theseus and the Maze, zajímavé je také skloubení několika žánrů ve špičkovém kousku Cavetrap!. Pokud však hledáte nejméně komplikovaný titul, pak vás uspokojí ten dnešní.

Nečeká vás žádný příběh a kdovíjaké složitosti. Jen jednoduché zpracování a vytříbená hratelnost. Autor vás uvrhne přímo do hry, nezdržujete se ani obligátním menu. Nelekejte se, záhy vám jistě vše dojde. Chopíte se panáčka, který běží stále kupředu a kupředu, a budete ho provádět touto nevyzpytatelnou poutí. Speciální pozor si dejte na tesáky, naopak sbírejte diamanty. Čím dále doběhnete, tím více bodů naskočí na vaše konto. Ano, přesně to hráči chtějí! Skvěle hratelné – na nic nečekejte a stahujte!

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

85 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.07.17 v 13:13

no nevím je to jako ty starší hry ale pěkné to je to musím uznat


galerie

Run For It 2 Run For It 2 Run For It 2