recenze

Jumping Jackson Remake

Jumping Jackson Remake

Jumping Jackson je stará známá herní postavička. Protože je stará, už jí nezná každý- a to je rozhdoně velká škoda, protože takhle chytlavou gamesku nehrajete každý den! Rozhodně stojí za vyzkoušení, je to skvělá zábava!
Předělávka staré legendární hříčky je tu. Jak všichni víme, sebelepší vzor v minulosti ještě nezajišťuje, že jednak předělávka bude kvalitní, a ani to, že bude zábavná. Co se líbilo před dvaceti lety, ještě při nejlepší vůli neznamená, že se to bude líbit i dnes. Neplatí to samozřejmě vždy, vzpomeňme například na Atic atac remake Snad jste nezískali skeptický pohled na Jumping Jackson Remake. Ta totiž do kategorie špatných pokusů také rozhodně nepatří. Ona baví. A jak!

Pro ty, kdo Jumping Jacksona neznají: s postavičkou hlavního hrdiny se ocitáte na určité vymezené hrací ploše, kde se nacházejí různobarevná políčka, gramofony s určitou barvou, v pozdějších kolech nepřátelé typu činel nebo trumpetky a políčka označená houslovým klíčem. Vaším úkolem je dle barvy gramofonu obarvit část barvících políček, sebrat desku, která se objeví na poli s houslovým klíčem a odnést ji do gramofonu, který začne hrát. Pole se obarvují tak, že na nich prostě stojíte a ony získávají takovou barvu, jakou má právě hrdina ve vlasech. Zní to kostrbatě, ale je to velmi intuitivní a jasné, žádné strachy, že byste to na místě nepochopili. Jak budete dále postupovat a rozezvučovat více a více gramofonů, stoupá také obtížnost. Barevná pole jsou někde, ale gramofony jinde, kam se musíte přemístit pomocí něčeho, co vzdáleně připomíná teleport. A čistě náhodou se tam objeví pochodující činelky, které umí znepříjemnit život, jen co je pravda. Přiznat se musí, že žádné řeči téhle gamesce nepomohou, spíš uškodí. Je totiž naprosto geniální. Každý ji pochopí a myslím, že velkou řadu z vás i pobaví.

Úroveň technického zpracování je dána tím, že jde o remake, který se snaží být alespoň do jisté míry podoben svému originálu. Grafika tedy není bůhvíjaká, ale gamesa je o to přehlednější a my, kdož si rádi zavzpomínáme na staré dobré časy, jí to rozhodně vyčítat nebudeme. Hudební doprovod je- jednoduše vhodný. Pasuje do hříčky a já jsem s ním byl naprosto spokojen. Věřím, že i vy budete spokojeni.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

85 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Lokutus | 03.07.06 v 22:23

Klikneš... nic! Však se nám to nehodí do krámu! Dávej 70 a víc...
Tak tenhle přístup ne! Jedná se o remake píčoviny!!!
Raději doma uvidím Brežněva!!!
0%!!!


galerie

Jumping Jackson Remake Jumping Jackson Remake Jumping Jackson Remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce