recenze

Buzz The Squirel 2

Buzz The Squirel 2

Přinášíme další skákačku vycházející z principu legendárního instalatéra Maria. Osloví hlavně solidním zpracováním, náročností a velkým počtem různých levelů. Zachraňte tedy své kamarády ve zvířecí roli.
Všemožných klonů Maria je již nepřeberné množství a stále se na nás vrhají další a další. Stačí zalovit v našem denně rostoucím archivu a připomenout si třeba kvalitní hopsačku Super Squirrel s podobným hlavním hrdinou jaký má dnešní titul, či malého Alexe v nesnázích - Alex Kidd: Return to Miracle World.

V dnešní gamesce ovládáte Buzze. V jeho kůži musíte zachránit zajaté přátele. Ti jsou drženi ve vesmírné základně šíleným Zakem. Celkem projdete 22 vcelku dobře zpracovaných levelů v několika prostředích. Vyznačují se hlavně vyšší náročností. Ta tak nemusí sednout zrovna každému hráči. Cestou potkáte příšery především ze zvířecí říše, zmiňme třeba klasické želvy. Buzz umí skákat (shift), běhat (ctrl) a také házet bednami. Stačí se vedle ní postavit a stisknout opět ctrl. Levely se dají projít rychle, přijdete ale o spoustu zábavy na různých zastrčených plošinách. Sbírat můžete jakési penízky, životy či srdce, které vás jednou ochrání před smrtí. Víceméně nic nového, co bychom ještě neznali. Příjemná je funkce, kdy se po každém dokončeném kole hra uloží s aktuálním počtem vašich životů. Pokud hru dohrajete, zpřístupní se i minihra.

Grafika je nakreslena více než dobře. Lze si vybrat mezi zobrazením hry ve fullscreenu či v malém okně. Hudba ale není moc pestrá, zvuky chybí úplně. Buzz The Squirel 2 je tak další z nekonečné řady lehce nadprůměrných plošinovek, jež nepřináší žádné převratné změny. Nabízí především klasickou zábavu, která potěší hlavně fanoušky žánru.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

macin | 18.01.06 v 11:39

je to supa


galerie

Buzz The Squirel 2 Buzz The Squirel 2 Buzz The Squirel 2 Buzz The Squirel 2