recenze

Zompie

Zompie

Lidé opět vstávají z mrtvých a chystají se na vás. Jak dlouho odoláte jejich náporu za pomoci několika zbraní? Servírujeme vám skvělou akci plnou krve, střelby a zábavy. Nezbývá než stahovat!
Zombie jsou věrným námětem herních vývojářů. Hodí se skoro do každé temně laděné gamesy, a tak nechybí ani dnes. Dokonce jsou jediným vaším soupeřem. O co tedy jde? Jako nebohý akční hrdina se ocitáte uzavřen na jakémsi dvoře. Vaše vybavení čítá pouhou pistoli. Záhy zjistíte, že se s ní budete muset opravdu ohánět. Zombie se totiž líhnou hned ze čtyř stran a to ve velmi rychlém tempu. Chodíte a střílíte tak všechny nemrtvé. Za každého sestřeleného jste odměněni body, přičemž podaří-li se vám jich zneškodnit více v řadě, hodnota narůstá combem. Nejedná se o nic lehkého, správně nasměrovat panáčka a neomylně se strefovat vyžaduje už určitý um. Pokud ho máte, dočkáte se i dalších zbraní. Později můžete využít brokovnici a granát, který vám usnadní skutečně hodně práce.

Náročnost je opravdu vyzývavá a Zompie tak skutečně chytne a baví. Na dvůr plný krabic vidíte pěkně přehledně svrchu, vše je ve slušné 3D grafice. Zážitek podněcuje i atmosférická hudba. Co dodat? Zompie je prostě akce, u které se při překonávání sebe sama dá strávit hodně času. Kdyby autoři přidali ještě nějaké další možnosti, třeba více zbraní, hodnocení by klidně mohlo jít k magické devadesátce. I takto se ale jedná o výtečný titul. Tak do toho, zombíci i zombice čekají, až jim proženete náboje krkem!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

| 15.10.07 v 19:26

mohli by sme udelat bodovou soutez ale vsichni CESTNE!!!!

caw | 15.10.07 v 18:26

Je ta Hra dobra ??

Czernovski | 12.10.07 v 19:57

..po dlouhé době hra, která se mi líbí a zároveň jde spustit.
Od 50.000 bodu uz to je pekne zajimave co se obtiznosti tyce, i kdyz uznavam, ze to bude subjektivni...
Muj rekord je 52.000 bodu...zatim.
Doporucuji vyuzivat granaty...


galerie

Zompie Zompie Zompie