recenze

TerraFire

TerraFire

Máte rádi všemožné střílečky s vesmírnými raketkami? Pak by se vám mohla líbit i dnešní gameska. Nejedná se o klasický příspěvek žánru, přesto nebo možná díky tomu má tato akce hodně co nabídnout…
TerraFire je další z řady titulů, jež byly dříve distribuovány jako shareware a nyní se dočkaly uvolnění v pro nás té nejlepší podobě, tedy jako freeware. Nutno dodat, že se jedná o postarší kousek, graficky tak může připomenout třeba Raptor. Nadšence do supermoderních barevných orgií asi neosloví. Herní koncept ale může potěšit i je.

Tento počin má do různých frenetických space shooterů hodně daleko, spíše jde o pomalejší hru, kde je nutno počkat na vhodnou příležitost a zaútočit. Vaším úkolem je v levelech plných různých tunelů, zákoutí a záhybů vyzvednout jadernou bombu a vyvézt ji do nebe. Váš koráb má potíže se stabilitou a gravitací, a tak ho udržet v daném směru není nic jednoduchého. Vedle střel nepřátel vám velmi mohou ublížit srážky se zdmi.

Rozlousknout všech 27 misí v pěti prostředích je slušný oříšek, který vyřeší jen ti nejvytrvalejší a nejlepší pařani. TerraFire dnes už asi neohromí zpracováním, přesto se stále jedná o sympatický titul, jenž vám může ukrátit nějakou tu volnou chvilku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

TerraFire TerraFire TerraFire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce