recenze

Nanobots

Nanobots

Malí roboti dokážou velké věci. Nutně však potřebují vaši navigaci a odbornou pomoc! Netradiční adventura v solidním kabátku vám jistě ukrátí volné chvíle. Vyzkoušejte ji a výtečně se bavte!
Vývojářek mezi herní komunitou skutečně není mnoho. Proto každou gamesku stvořenou něžným pohlavím recenzuji velmi rád, obzvlášť když je vydařená. A takové kousky Erin Robinsonová říkající si „The Ivy“ dělat umí.

Erin tvoří pomocí Adventure Game Studia. Milovníci adventur tak jistě už tuší, co mohou čekat. Mladičký vědec se v rámci svého projektu pokusil vytvořit několik robotů, které chtěl naučit milovat a cítit lidské emoce. Zhrzený profesor Killfun se rozhodl jeho naděje utnout a roboty zneškodnit. Zachránit šestici maličkých nanobotů musíte právě vy! Do svých rukou tak dostanete Hotbota, Brainbota, Tallbota, Audbota, Strongbota a Chembota. Každý z roztomilých capartů umí něco jiného. Jedině pokud je dokážete přimět k úspěšné spolupráci, mají naději na záchranu. Ovládáte tak netradičně hned šest postav, s nimiž si užijete vcelku náročné adventurní zápolení, při němž se můžete mnohokrát ošklivě „zaseknout“. Nanobots je adventura ze staré školy, která jistě všechny milovníky žánru rozradostní a nabídne jim zábavu. Vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

katka | 24.07.08 v 19:22

Jděte už do háje s hodnocením ,,nesedně každému." To žádná hra. Když nevíte co napsat, tak radši nepište nic.


galerie

Nanobots Nanobots Nanobots

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce