recenze

Toy Balls

Toy Balls

Eliminovat co nejvíce roztomilých postaviček. Přijde vám to kruté? Tak to se dnešnímu Toy Balls vyhněte raději velikým obloukem, protože nic jiného zde dělat nebudete. Vaším úkolem je totiž nahrát co nejvíce bodů, což jinak než tímto lehce nepěkným konáním, nepůjde.
Ale nebojte se, je to jenom hra, i když dětem bych ji nedoporučil. Budete sice obklopeni různými medvídky, zajíčky a jinou zvířenou, avšak jediné, co budete muset udělat, je vzít jednu z vašich zbraní a postupně je sestřelovat. S každým úspěšným zásahem se vám připočte jeden jediný bod. V opačném případě ale přijdete o střelu.

Možná se vám to zdá jako malicherný problém, mějte ovšem na paměti, že hra končí přesně v případě, když už nebudete mít k dispozici žadné střelivo. Takže čím přesnější budete, tím lépe pro vás a vaše výsledné konto. Na druhou stranu je fakt, že úspěšné zásahy znamenají i zbraně a munici navíc, takže máte alespoň dobrou motivaci setrvat u gamesky co možná nejdéle. V ideálním případě byste mohli pařit tento titul přesně tak dlouho, jak byste vy sami chtěli. Jenže to byste museli být opravdu přesní. Díky tomu, že postavičky jsou usazeny do vozíků horské dráhy, tak jsou prakticky neustále v pohybu a místy se ocitnou za pevnou zdí, kterou prostřelit s vaším arzenálem bohužel nejde.

I když to tak nevypadá, titul je docela návykový. Možná to způsobuje dětsky roztomilá atmosféra, možná příjemná grafika spolu s prostým námětem. Každopádně pokud se rozhodnete pro stažení, přeji vám co možná nejpřesnější mušku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Toy Balls Toy Balls Toy Balls Toy Balls Toy Balls