recenze

Modarchive Story II:  Operator Status

Modarchive Story II: Operator Status

Malý míček se vrací a s ním i úplně nové dobrodružství. Oproti předchůdci ale vzrostla obtížnost, takže si budete muset počínat opravdu přesně. Není to ale nic, co byste nezvládli. Detaily prozradíme ale až o pár řádků níže.
Je tomu již nějaké to úterý, kdy u nás vyšel kousek s názvem Modarchive story. Na první pohled nezáživný titul, nesl v sobě opravdu povedenou atmosféru a solidní hratelnost a skutečně to minimálně za zkoušku stálo.

Ve stejném duchu se pak nese i tento díl. I když není tak otevřený jako předchůdce, který vám nabídl možnost zahrát si jednu ze čtyř kampaní naprosto nezávisle na sobě, rozhodně to není důvod k jeho zatracování. Abych byl ale už trochu konkrétnější, dnes bude vše relativně sjednoceno, takže do dalších epizod budete postupovat zcela plynule. Na jedné straně to má tu výhodu, že nemusíte mít strach, že byste zabloudili, na stranu druhou je ovšem potřeba říci, že zde chybí jistá volnost. Pokud se vám dříve nedařilo, mohli jste s klidem zkusit jinou část, ale to dnes neplatí. V tomhle ohledu mě překvapila i relativně vysoká obtížnost, stejně jako to, že hlavní hrdina je dnes dosti miniaturní, takže jeho zkorigování vám zabere nějaký ten čas navíc.

Potěšilo mě naopak technické zpracování. Je vidět, že Nifflas, autor tohoto projektu, je skutečný profesionál. Mě tedy nezbývá nic jiného, než vám druhý díl doporučit. Hledáte-li něco stejně kvalitního, zkuste například nedávný Within a Deep Forest.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Modarchive Story II:  Operator Status Modarchive Story II:  Operator Status Modarchive Story II:  Operator Status Modarchive Story II:  Operator Status Modarchive Story II:  Operator Status

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce