recenze

Superkid Returns

Superkid Returns

Vžijte se do role Supermana a vyčistěte město od gangsterů. Zároveň nesmíte ale zapomínat na záchranu nebohých obyvatel, kteří jsou vězněni většinou na hodně nedostupných místech. I když je vizuální stránka spíše průměrná, nudit se rozhodně nebudete.
Co si můžete představovat od takové dobré hry? Tak především je to dobrá hratelnost a výborná zábava. To vše dnešní Superkid Returns splňuje na výbornou. Jedná se o zajímavou akční hru a rovnou vám musíme na rovinu říci, že stereotypnost se zde dostaví. Gameska totiž nepřináší nic, co by vás u ní udrželo déle než hodinu. Pokud si ale titul stáhnete, rozhodně nebudete zklamáni a já vám hned řeknu proč. Jak již bylo zmíněno v perexu, budete ovládat schopného Supermana, který se jen tak někoho a ničeho nezalekne a může se pohybovat prakticky kdekoliv. Nepřítele totiž nebudete likvidovat zbraní, nýbrž vaším tělem. K oponentovi stačí jednoduše přiletět a získat zaslouženou odměnu v podobě několika bodů. Čas od času narazíte i na nezkorumpované občany. Budete-li dostatečně rychlí, můžete je v pohodě dopravit do bezpečí a rovněž to pro vás nebude úplně bez odezvy. Můj verdikt tedy zní, stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

spolehlivá a legitimní nabídka půjčky | 17.08.23 v 00:18

Spolehlivý a důvěryhodný! Nabízíme osobní a komerční úvěry na nemovitosti, firmy atd. od 50 000 Kč do 400 000 000 Kč a od 500 € do 500 000 00 €. Naše půjčky jsou snadné a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba jsou velmi závislé na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. V případě zájmu zašlete email a vyžádejte si přihlášku: jahnsik6@gmail.com


galerie

Superkid Returns Superkid Returns Superkid Returns Superkid Returns Superkid Returns

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce