recenze

The Hordes

The Hordes

Střelba, střelba a zase střelba! Takové je hlavní zaklínadlo dnešního adrenalinového kousku. Klasická střílečka má doslova ďábelský spád, nemusíte nic rozmýšlet, stačí ji stáhnout a začít pařit!
Vývojáři ze studia Pug Fugly Games se u nás již prezentovali několika povedenými gameskami. Připomeňme si třeba - Destructivator nebo Return to Sector 9. Vynikaly skvělou hratelností, Destructivator navíc přidal také dnes velmi populární retro styl. Na ten navazuje i vertikální střílečka skrývající se pod jménem The Hordes.

Nečekejte žádné velké novoty, jde o klasický shmup – tedy hru v níž musíte sestřelit vše, co dokážete. Nápomocna je vám k tomu malá raketka a kupy menších nepřátel. Pro postup do vyšší úrovně stačí sestřelit mateřskou loď protivníků a sebrat power up rozšiřující vaší střelbu. Hned poté na vás zaútočí nová silnější generace lodiček a vy se tak budete muset pořádně ohánět, abyste získali co nejvyšší skóre. Příjemné retro zpracování, vynikající hratelnost, skvělá zábava – trojice pojmů, které osloví spoustu hráčů. Do toho!

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

The Hordes The Hordes The Hordes