recenze

The Defender

The Defender

Perfektní odreagovačka, která vás nepustí od počítače. Stanete se hrdinou, který se bude bránit mnoha vlnám nepřátel všemožných duchů. Naštěstí má v boji mnoho užitečných pomůcek. Zvládnete se ubránit proti neskutečné přesile?
Budete jakýmsi hrdinou, který se bude probojovávat vlnami nepřátel. Systém hry je jako v běžné věžovce: Přichází na vás vlna po vlně a vy se bráníte, ze začátku pouze holí a zabíjením duchů dostáváte peníze. Stiskem tlačítka BACKSPACE, se dostanete do jakéhosi menu, kde si za utržené peníze můžete něco nakoupit. Nejen můžete vylepšit své schopnosti (rychlost, rychlejší regenerace, kouzla, apod.), ale později můžete nakoupit třeba i hradby a na ně umístit své vojáky, kteří vám budou pomáhat v boji.

Systém hry je jednoduchý. 9 levelů jsou vždy běžné nájezdy nepřátel, s tím že postupem času je jich samozřejmě stále více a objevují se nové, lepší, agresivnější druhy těchto duchů. Každou desátou úroveň vás čeká speciální boss. Vyzrajete na něj? Celkem je na vás připraveno 50 vln nepřátel. Pokud hru prohrajete, tak dostanete jakési body (essence) a za ty si můžete odemknout další módy hry.

Dnes vás čeká opravdu zábavná hra. Mě k počítači připoutala na hodně dlouho, tak nenechte duchy ovládnout vaší zem!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:22

to by mohlo být dobré :)

Incro | 04.11.07 v 19:04

Napočítal jsem 3x - je to poměrně dost, příště už se to nestane...

Marian | 04.11.07 v 13:38

Určitě už tušíš, proč jsem tak relativně ostře odpověděl. To "jakýsi pan redaktor" bez toho, abys vysvětlil, že se jednalo o tvou narážku na 4x "jakýsi" v textu recenze, zní opravdu arogantně. Mne to v tomto smyslu velmi iritovalo, proto ta dopověď. V kontextu tvého vysvětlení je vše jasné a za aroganta tě určitě nepovažuji! :-)
Jinak to "nepoučovat" bylo opět v kontextu tvé anonymity - já opravdu nesnáším silné výrazy od lidí, kteří se "nepředstaví" a schovají se za nějaký ten nick. Také chci uvést na pravou míru téma kritika, tedy řekl bych kritikům asi toto: "Řežte do nás! A o co více, o to lépe pro nás. Rychleji se poučíme z chyb a budeme lepší. Nepoužívejte při tom sprostá slova a snažte se být co nejvíce objektivní!". Toť vše. :-)

Tom | 04.11.07 v 13:23

No ještě si neodpustím, ta "odvaha nepoučovat", to už je taky trochu extrém, ne? Ono to pak spěje k úpadku, když odmítáš poslouchat kritiku.

Tom | 04.11.07 v 13:20

Mariáne, kdybysis tu recenzi nejprve přečetl, tak tu narážku jistě pochopíš. Ale zveřejňovat email na volně přístupném serveru a pak mazat ty tisíce spamů ... ne, to fakt ne :) Jestli o to stojíš, klidně ti napíšu kompletní ardesu emailem :)

A pane redaktore, zkus si spočítat, kolikrát jsi v těch čtyřech odstavcích použil slovo "jakýsi".

Incro | 28.10.07 v 20:40

Copak konkrétně se ti nelíbí? :)

Marian | 28.10.07 v 00:06

Ten pan redaktor má jméno. Na rozdíl od tebe má odvahu nepoučovat a nebýt anonymní.

Tom | 27.10.07 v 21:35

Ten "jakýsi" pan redaktor by se měl naučit psát ...


galerie

The Defender The Defender The Defender The Defender The Defender

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce