recenze

Vaznolen

Vaznolen

Píše se rok 2098, na Zemi se žije v poklidu a míru. Kriminalita klesla na nulu, věznice přestaly mít svůj význam a všichni obyvatelé světa v produktivním věku mají pevné místo v pracovním procesu. Prostě idyla, která musí zpravidla dříve či později skončit.
Pár let předtím tajné bezpečnostní organizace zpozorovaly ve vesmíru kosmickou loď mimozemšťanů. Na vývoj biologických zbraní už nebyl dostatek času, a tak radši lidská smetánka naskákala do raket a odletěla osídlit jinou část vesmíru. Totéž se na poslední chvíli podařilo i některým dalším lidem. Mezi nimi i Vám.

Neprostupná cesta si žádá vyčištění dělem vaší raketky. Hra je rozdělena do sektorů, při jejichž průletech střílíte do všeho, co se kolem mihne. Nepřátele jsou skutečně dost rychlí a navíc nestydatě využívají volnosti pohybu, jež jim umožňuje vesmír, a tak není jednoduché je trefit. Naštěstí se sem tam vyskytnou podivná pouzdra, která vám vylepší stávající arzenál. Současně i přidá život, neboť zde platí úsloví „kolikrát máš upgradeovanou zbraň, toliko máš životů“.

Hra je kvůli nastolenému tempu poněkud obtížnější, ale mnohem zásadnější je fakt, že se jedná bohužel jen o demo. I tak by fanoušci žánru vesmírných stříleček měli zkusit.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Vaznolen Vaznolen

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce