recenze

Bottleneck

Bottleneck

Přinášíme vám vcelku zajímavou gamesku s jednoduchým principem. Její náročnost je ale opravdu vysoká a bude vyžadovat vaše plné soustředění. Opravdu se totiž nejedná o procházku růžovým sadem…
Pokud se ztratí víko od flašky, je to vždy nepříjemná záležitost. Obzvláště, pokud je plná nějakého toho lahodného moku. V této sympatické logické hře si ztracených uzávěrů užijete dosytosti.

Vašim úkolem je v celkem dvaceti opravdu náročných levelech přesunovat různorodé kostky tak, abyste dostali Bottleneck – tedy víko k vrcholu každé lahve. Kostky, kterými lze tahem myší hýbat vertikálně, horizontálně, ale občas velmi překvapivě i po diagonále, jsou klasické tetrisovské. Takže dostat onu černou kostku o velikosti 2x2 políčka až nahoru opravdu není vůbec jednoduché. Nejste sice omezeni žádným časovým limitem, počítá se ale počet přesunů. Čísla 999, které je nastaveno jako horní hranice, ale asi nikdo nedosáhne. V případech, kdy se nedaří, je totiž lepší využít tlačítko reset a začít od začátku. Jako mínus musím uvést nedodělaný herní systém, kdy se mezi jednotlivými levely nelze přesunovat jinak než po jednom. Jakékoli základní menu s výběrem by se hodilo. Bottleneck ale poskytuje vcelku slušnou hratelnost. Pokořit všechny levely lišící se postavením kostek či tvarem nádoby není otázkou několika desítek minut, ale spíše hodin.

Ke všemu přidejme povedené zpracování. Pokud vás tedy baví podobné logické tituly, pak máte o zábavu postaráno. Neváhejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Bottleneck Bottleneck Bottleneck

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce