recenze

Air Agression

Air Agression

Zůstal jste jako osamocený obránce pevnosti, na niž neustále útočí nepřátelské letouny- a to nejen bombami, ale také velmi nebezpečnými výsadky. Je na vás, zda zvládnete pevnost udržet, arzenál zbraní je slušný!
V této hříčce se budete moct vžít do role jakéhosi partyzána (to soudím dle vzhledu), kterého chce z jeho území někdo vypudit, což je tedy zřejmě logické. A vaším úkolem samozřejmě bude tyto útočníky odrazit v co nejvyšší míře.

Hra je rozdělena do úrovní, v těch prvních to nebude zas až tak tvrdé, ale jak tušíte bude přituhovat. Nad hlavou vám budou létat výsadková letadla i bombardéry, ale také i vaše zásobovací letouny, z nichž tu a tam spadne nějaká lepší zbraň (odpalovač raket, samopal aj.). Vy se budete jednak snažit likvidovat jak nepřátelská letadla, tak případné výsadky- pokud možno je zničit už ve vzduchu- a určitě se vyplatí i sestřelit na vás padající bomby ještě před tím, než dokončí své dílo zkázy. Čili v pozdějších fázích už to bude pěkná zabíračka.

Grafika hry je celkem pěkná, provedení je 2D, vše je přehledné. Doprovodná melodie také pasuje do kontextu, takže po této stránce si není na co stěžovat. Domnívám se, že Air Agression je dobrá gamesa, která určitě zabaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Sliquit | 25.08.06 v 13:54

Toto jsem hlasoval já.

Sliquit | 25.08.06 v 13:53

Tohle je volovina.


galerie

Air Agression Air Agression Air Agression