recenze

The City of Pliston

The City of Pliston

GTA? Skoro! Kdo by zapomenul na tuto kouzelnou zkratku, která pod sebou skrývala nekonečné ujíždění policii a kradení aut? Hned jak jsem spustil City of Pliston, první věc, která mi proletěla hlavou byla : „Jééé staré GTA…“ Okamžitě jsem se pustil vesele do hraní a vzpomínal a vzpomínal na staré dobré časy.
Tyto dvě hry jsou si podobné jako vejce vejci. No, řekněme, že spíše jako The City of Pliston GTA-čku. Skutečně pokud pomineme několik detailů, jsou tyto hry skoro totožné. A je to dobře. Mnoho z vás si určitě velmi rádo vzpomene na staré GTA, u kterého jsem osobně proseděl mnoho a mnoho hodin. Někdy jsem jen tak jezdil po městečku, které jsem znal už jako taxikář, jindy zase poctivě vydělával peníze plněním úkolů a střílením nepohodlných lidí, a když už mě to všechno přestalo pro stávající den bavit, stačilo zajet pár lidí a už už jste měli za zády policii. Zprvu to nebylo nic moc. Ovšem po chvíli se k policii přidaly jednotky SWAT a nadále armáda s tanky.

A v The City of Pliston tomu není jinak. Zpočátku vám život znepříjemňuje jeden, či dva strážníci. Po chvilce jednotka SWAT a posléze se zapojí speciální vojáci s tanky a dokonce i vrtulník. Titulu bych ovšem vytknul jednu věc. Sami zkuste získat tank a jezděte a jezděte. Pokud budete jezdit kolem benzínové pumpy, nemůže vás absolutně nic ohrozit. Váš tank je totiž nezničitelný a vše do čeho narazíte ihned vybuchuje a to i policejní tanky. Tímto se stáváte nezničitelným a hra přestává bavit.

Ovšem pro tento případ je zde možný styl hry, kde plníte úkoly. Například zabít několik mafiánů před domem člověka, který vám slíbil nemalou částku dolarů za tuto službu a nebo za zmínku ještě stojí ukořistění auta z nebezpečných gangsterských spárů. The City of Pliston má o něco lepší grafiku než staré GTA. Také můžete disponovat širokým sortimentem zbraní a z dopravních prostředků stojí speciálně za zmínění domíchávač, vrtulník, tank a nebo nějaká ta rychlá motorka. Co dodat na konec? Asi vůbec nic ... tedy snad jen stahujte a hrajte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

WyPatlAneC | 18.08.07 v 00:14

Yo ho HóóÓ, VíŠ jaK, Taq tahLe hrA yE TOtáÁáL náÁáŘES, faqT I cqy Si yÍ WsHIC Hni ZqUsTE zAhráD, zTra ShňYe HrOZŇyE mOCiNkY myE BaWiLa!!!!!!!!! QwalIdQa!!!!!!!!! FaQt mˇye přIpo mˇYeLa sTarý tObrý gRaNT dEfT ouTo!!!!!!!!!!!!!!!!!! sHuP, ztáHňYeTe si yí a ZA HrayTe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-** WoDWazzz!!! :** YsEm dĚsnĚ dáÁáRk a ÍvL

Tento příspěvek byl vypatlán pomocí WyPatlÁtORu http://moje.libimseti.cz/MikZ/wypatlej.html

Bombr | 17.08.07 v 08:44

No když se na to člověk podívá, tak kromě toho vrtulníku to snad i je GTA takže to za to víceméně mohou oni ;-)
Já si to nestáhnu, mám totiž ještě nostalgicky nainstalované GTA 2 :-DDD

AlenKa | 17.08.07 v 07:16

zajímalo by mě, kde proboha autor přišel na to, že autorem je Rockstar Games a to ještě takto divně napsané :-)


galerie

The City of Pliston The City of Pliston The City of Pliston