recenze

Red Alert

Red Alert

Druhá světová válka je v plném proudu. A vy jste její součástí. Budete bránit nekonečné pláně hrdého Sovětského svazu před nájezdy nacistických vojáků. Udržíte se před jejich tvrdými útoky?
Red Alert je další klasická hra ve známém defenzivním stylu Tower Defense. Stáváte se obráncem SSSR před vpádem vojsk Hitlera. Čeká vás mnoho bitev. Vaším úkolem je v nich vždy co nejlépe rozmisťovat své vojáčky, tančíky, kulometčíky a další ozbrojené jednotky tak, aby odolaly nájezdům nepřátel. Své jednotky umisťujete na pravém okraji herního pole, nacisté útočí zleva. Za zničené nepřátele získáváte peníze použitelné na další vyzbrojování. Pokud odoláte tlaku po určený čas, přesunete se na další místo střetu.

Klasický princip oplývá hratelností, vyzdvihnout mohu i slušné zpracování, kdy některé z jednotek vypadají skutečně zajímavě. Slušná hudební stránka při hraní udrží vaši pozornost. Škoda jen brzké stereotypnosti snižující hratelnost. Po chvíli totiž neustále jen čekáte na přísun nových peněz a jinak nemůžete dělat prakticky nic, než sledovat stále stejné útoky. Přesto jde o lehký nadprůměr pro všechny milovníky podobných titulů. Takže marš do války, generále!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Toshio | 09.03.08 v 11:19

no jo, to DLL mi chybalo, dikes

miras1 | 08.03.08 v 10:11

Pro pripadne problemy http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?cncs32


galerie

Red Alert Red Alert Red Alert

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce