recenze

Space Crusaders

Space Crusaders

Už jsou tady! Mimozemšťané útočí na naši Zemi a jen vy nás můžete ochránit. Dobře, dobře, příběh opravdu nebude silnou stránkou této hry, přesto ale můžete počítat s pěknou pařbičkou vyvedené v archaické ale příjemné grafice. Enjoy!
Od dob stařičkých Space Invaders se přes naše monitory přehnaly mraky jeho klonů a jen pár z nich dokázalo překonat svého předka. Na rovinu, Space Crusaders nenabízí téměř nic nového, přesto oplývá slušnou porcí hratelnosti a řežby.

Jak už je u tohoto typu her zvykem, stojíte sami proti mnohonásobné přesile. Nad vaší vesmírnou lodí se nachází bezpočet létajících talířů, které touží po vaší smrti. Vy se musíte bránit zuby nehty, kličkovat a manévrovat, abyste měli alespoň nějakou šanci. S každou další úrovní je hra těžší a těžší, nepřátel přibývá, životů ubývá.

Grafika hry je poněkud postarší, přesto má skrytou krásu (že by retro?), která pohladí na duši. Podobně je na tom i hudba, která je zase balzámem na uši. Přeji hodně štěstí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Marian | 11.05.07 v 21:48

Hola, synku Anonyme! Zřejmě jsi měl na mysli strategickou tahovou komerční hru s názvem Space Crusade (bez -rs na konci) od společnosti - tuším - Gremlin Graphics z počátku let devadesátých, že? Vcelku jsem na ní jako mladík dosti ujížděl. Nicméně je třeba si uvědomit dvě věci - nacházíš se na freeware serveru (nikoliv na komerčním) a hlavně - Freegame prezentuje hry od svobodných autorů, takže za jejich subjektivní kvalitu či nekvalitu dávají hlavičku na špalek oni. My pouze rozhodujeme o tom, zda se u nás ta či ona hra objeví či nikoliv. Nu a na závěr obligátní: "Když někdo kritizuje, měl by mít stejně tolik síly na to se pod kritiku alespoň podepsat"! (mám na mysli e-mail, nikoliv anonymní přezdívku).

Gorthaur | 11.05.07 v 21:16

Hra s názvem Space crusaders už dávno existuje a je to úplně jiný typ hry než jste splodily vy tady. To je ostuda, fuj, to je jako by jste udělali hru s názvem starcraft a jednalo by se o to co tady prezentujete..


galerie

Space Crusaders Space Crusaders Space Crusaders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce