recenze

Wonder Boy the Prophecy

Wonder Boy the Prophecy

Klidný a úrodný kraj Monster Land byl odjakživa mírumilovným místem k bytí. Ovšem jen do té doby, než se zde zčistajasna objevily malé druhy příšerek v čele s děsivým drakem, jež začaly sužovat tamní obyvatelstvo. Toto vše má na svědomí jeden zlý kouzelník, který podle legendy bude poražen lidskou bytostí.
Tento človíček má před sebou nelehký úkol a bude se muset mnohému naučit, než bude připraven ke konečnému zúčtování.

Boj je nyní na samém počátku a již zde se začínáte potýkat s nesnázemi v mnoha formách. Nejlepší je řešit je mečem a pěkně je rozsekat pokud se pohybují nebo po vás střílejí ohnivé koule. Jinak je stačí bezpečně přeskočit. Nejenom že vám momentálně nic nebrání v dalším postupu, ale také získáte zkušenosti. Sbíráním zkušeností se vaše postava vylepšuje jen v rámci nabývání zdraví, ale i to je velmi užitečné. Jak tak postupně osvobozujete lokality oné země, můžete si zde svůj postup i uložit. To je ovšem podmíněno nejprve poražením poněkud drsnějšího a odolnějšího monstra, jež se zde vyskytuje.

Hra je v poměrně hezké grafice, která připomíná zlaté herní časy. Pokud překousnete pomalejší pohyb postavy, můžete se relativně dobře zabavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Wonder Boy the Prophecy Wonder Boy the Prophecy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce