recenze

Stay Alive 2

Stay Alive 2

Pokud chcete zůstat naživu, znamená to dělat všechno proto, abyste se vyhli nebezpečným situacím. V této hře to ale nebude dost dobře možné. Jedno auto, dlouhá cesta a rychlost na tachometru ukazuje čím dál víc. Jak dlouho dokážete přežít? To není otázka, to je výzva, podívejte se na tento titul více a zkuste to.
Jak jsem již řekl, hlavním úkolem hry je zůstat co nejdéle živí. Před vámi se neustále objevuje další a další kus cesty a vy po ní musíte projíždět tak, abyste nenarazili do žádného z jejích okrajů. Cesta se zpočátku nevinně kroutí a jízda ubíhá pomalu, ale stačí několik kilometrů na to, aby se vše rázem změnilo a auto se nezadržitelně řítilo kupředu bez možnosti zpomalit. Pak je již takové manévrování celkem těžké a vyžaduje rychlý postřeh.

Protože zde pouze řídíte auto, nemůžete čekat žádné psí kusy, jaké je možno vidět ve Zmiji nebo Knight Riderovi. Ale i když tahle hra nemůže překonat zábavu, jakou byste si patrně užili při řízení K.I.T.a, dokáže vás i přesto udržet u monitorů dost dlouhou dobu.

Grafika zde úspěch rozhodně neslaví, neboť krom jednoho auta, bílého pozadí a vykreslujících se černých čar, jenž představují okraje cesty, se zde ničeho jiného nedočkáte. A jestli doufáte, že to spraví aspoň zvuk, pak vás musím opět zklamat. Jediné, co titul nabízí je poměrně slušná návykovost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Ko3 | 29.12.07 v 10:16

tak tahle hra se inspirovala stařičkou hrou z Consulů, moc dobře si pamatuju, jak jsme ji kdysi ve škole hrávali :) Mimo ní ještě na Consulech byla i hra Jungle - takovej jako Tarzan :-)


galerie

Stay Alive 2 Stay Alive 2 Stay Alive 2