recenze

Rebel Striker

Rebel Striker

Akčních her není nikdy dost. Víte to vy a víme to i my, proto jsme se rozhodli vám další takovou nabídnout. Jedná se akční střílečku, ve které se postavíte proti obřím strojům. Ty vás chtějí pochopitelně zabít, ovšem vy se svou zbraní u boku k tomu máte ještě nějaké námitky, které je nutno vznést dřív, než se jim jejich rozsudek smrti podaří uskutečnit.
Rebel Strike je 3D akcí, jež vám svou grafikou bude víceméně připomínat Half Life. Nicméně to je nejspíše jediná věc, kterou s ní může mít společnou. Po načtení gamesy se objevujete v obrovské hale, ve které je rozmístěno na desítky, patrně stovky obřích robotů. I když by se zdálo logické, že je nepůjde jen tak zabít, opak je pravdou. Celkem v klidu si s nimi poradíte i s obyčejnou „devítkou“. To by ale nebylo až tak strašné. Horší je, že hra je až příliš snadná, poněvadž se do vás oponenti téměř nemohou strefit. Zprvu jsem si myslel jestli nejsou po flámu a nevidí čtyřmo, ale když jsem vše prozkoumal a zjistil, že se nikde neválí tekutý dusík, nebo motorový olej, usoudil jsem, že to bude zkrátka velká chyba hry. Ta se právě kvůli tomuto faktu stává trošku únavnou než zábavnou.

Jedna věc, která ji ale drží nahoře, je tedy ve freeware hrách ne zase tak často vídaná 3D grafika. Byť se zde nedočkáte žádných velkých efektů, aspoň vás potěší, že se lze pohybovat všemi směry, které vás jen napadnou (pokud před vámi není zeď - nebo za vámi - nebo prostě někde okolo vás). Zprvu mě na tomto titulu nejvíce potěšila kvalitní hudba, ale po pár minutách hraní jsem zjistil, že je to pouze dokola se opakující písnička (i když jedna z mých oblíbených) a to je trochu nedostačující.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Rebel Striker Rebel Striker Rebel Striker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce