recenze

Captains Porks World Of Violence

Captains Porks World Of Violence

V rukou máte vaši milovanou zbraň. Jste uvězněni a kolem vás je jenom hlína. Je třeba prostřílet si cestu ven a dojít až k nepřátelům. Ti mají stejný úmysl. Tady totiž jde o to, kdo vyhraje, lítost zde nemá co dělat. Pojďte tedy zničit své krvežíznivé oponenty.
Jde o poměrně dobře vyvedenou gamesu, která vám možná svým grafickým stylem může připomenout, dnes již notoricky známou hru, Soldat, o jejichž úspěších mezi hráči myslím nemusím moc dlouze mluvit.

Takže co nám vlastně může tenhle kus nabídnout. Předně jsou to opravdu velké možnosti pro nastavení hry. Můžete si vybrat z módu jako jsou Kill Everything, Last One Standing, Capture the Flag, Porkball (jde o to, že tým musí co nejdéle udržet míč, za určitou dobu, kterou jej drží se mu připočítávají body) a další. Čímž se nám otvírají později i výborné možnosti pro multiplayer, ovšem ten lze hrát pouze po síti. Na výběr je zde také celkem slušné množství zbraní, které dokáží rozstřílet na cucky nejednu končetinu na oponentově těle. Patří k nim například RPG, granátomet, jakási obdoba brokovnice a jiné. Ale stále to není vše co si můžete vybrat. Je zde také možnost zvolit si, zda se po mapce budete pohybovat do vyšších míst pomocí lana, nebo jestli chcete mít na zádech raketový batoh, který z vás udělá nefalšovaného Rakytýra.

Možností je opravdu spoustu a nebudu vás zatěžovat jejich dlouhým, až nekonečným výčtem. Bylo by lepší, kdyby jste hru okusili a sami poznali, zda je dostatečně kvalitní. Z mého pohledu se jedná o celkem dobrý titul, který své ambice projeví hlavně při multiplayer hře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Antalas Nobires | 09.09.12 v 12:34

Jest to kopie hry LIERO... (jak zde již zmínil Valor) až po něm přišla kopie WORMS RT. Podle mně však Liero nic nenahradí :)

croser | 05.03.07 v 09:13

je to kopie wormsu približně worms real time:)

KopRus | 09.10.06 v 21:07

Mě se taky zdá, že už jsem něco podobného viděl, ale co se dá dělat. Kopií na dobré hry je vždycky spousta. Vem si kolik je jich na Mario nebo Sonica ;-).

Valor | 09.10.06 v 00:04

nechci nic rikat ale pripomina mi to kopii slavneho Liera a to teda fuj to se neslusi:-)
BTW.: Kdyz zadate do vasi vyhledavaci masinky liero vyskoci vam dve recenze(celkem jsou tam ctyri) na stejnou hru, kazda jina a jinak hodnocena ;-)


galerie

Captains Porks World Of Violence Captains Porks World Of Violence

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce