recenze

Starscape Asteroids

Starscape Asteroids

Vesmírná střílečka, ve které musíte zachránit svět před asteroidy. Zajímavé, jen škoda, že už jsme to tu párkrát měli. Ale než hodíme takzvanou flintu do žita, podíváme se na Starscape Asteroids trošku blíže a kdo ví, třeba nás mile překvapí.
Dnešní hra je remakem stařičkého počinu s názvem Asteroids a krom hezčí a propracovanější grafiky nepřináší téměř nic nového. Vaším úkolem je likvidovat asteroidy a zároveň se vyhýbat úlomkům, které po rozstřelení každého asteroidu zbydou. Zatím to vypadá snadně, ale jen do té doby, než vám řeknu, že vaše loď nezná slovo ani funkci "zpátečka." Co z toho plyne? Že se můžete pohybovat dopředu a do stran, ale ne zpátky a přitom by vám to tolikrát zachránilo život. Vyzkoušejte a poznáte sami.

Jedinou novinkou jsou power-upy, které občas vypadávají z rozstřelených asteroidů. Občas vám zrychlí kadenci střel, jindy přidají život a někdy zase posílí vaše projektily. To je bohužel vše, krom výše uvedeného a vcelku pěkného technického zpracování v této hře nenajdete nic jiného. Je to na jednu stranu škoda, na druhou stranu se ale budete chvíli solidně bavit. Škoda, že jen chvíli...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Starscape Asteroids Starscape Asteroids Starscape Asteroids

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce