recenze

Nekos Bouken

Nekos Bouken

Další hezká plošinovka z Japonka. To už samo o sobě něco naznačuje. Jedna je to sympatická grafika a pak také pěkná porce zábavy spojená s bušením do řádky nepřátel a skákáním všude možně.
I když je hra v cizím jazyce pro mou osobu neznámém, základní textury jsou v angličtině, takže není problém se v nabídce zorientovat, kromě toho jsou tu jen dva řádky a nápis exit. Takže vzhůru do akce.

Ovládáte postavičku ženského pohlaví a japonského grafického střihu, postupně s ní navštívíte dvanáct úrovní ve čtyřech různých světech, přičemž se navíc střetnete s tamním bossem a finálním soubojem. To si ovšem chvilku počkáte, neboť k cíli je potřeba toho hodně proskákat a také hodně zničit. Hopsáte přes plošinky, smrtící potoky lávy a jámy, tedy nic zvláštního. Podobně je tomu s nepřáteli. I když se liší dle prostředí, do kterého tematicky zapadají, zběsilým mačkáním bojové klávesy jich zničíte za poměrně krátkou dobu velké množství obludek všeho druhu. Je to sice otřepaný princip, ale stále dosti zábavný a právě tento postup, kdy se nemusíte moc zdržovat a myslet, přidává titulu na hratelnosti.

Jednoduchá a jasná volba, pokud máte rádi plošinovky a hledáte něco pohodového a nenáročného.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Nekos Bouken Nekos Bouken Nekos Bouken