recenze

Star Wars Epizoda VII - Poslední Jedi

Star Wars Epizoda VII - Poslední Jedi

X-Wingy? Hvězda Smrti? Světelné meče? Padmé? Těžko říct, co mě na Hvězdných Válkach přitahuje nejvíce. Každopádně, dnes je tu hra, kde se budete zajímat jen o jedno – Světelné meče a boj s nimi.
Ať už má kdokoliv jakýkoliv názor na SW universum, musí smeknout před Georgem Lucasem a jeho přímo mamutím dítkem. Lepší sci-fi filmy by se jen těžko našly, a tak není divu, že vznikají spousty her s touto tématikou. A pro dnešek jsme si přichystali jednu z českých luhů a hájů.

Příběh je jednoduchý. Vše se odehrává po konci šesté epizody, tedy po porážce Dartha Vadera a celého Impéria. Princezna Leia porodila potomka jménem Anakin, který se rozhodl vydat se za strejdou Lukem Skywalkerem, aby ho naučil být Rytířem Jedi. Vy se samozřejmě Anakina ujímáte a podstupuje trénink, po jehož dokončení se vydáváte zachraňovat celý Vesmír.

Pokud jste sjeli zrakem dolů ke kladům a záporům, mohli jste se dočíst, že hra je pojata humorně, což je taky na 100% pravdivé. Všudypřítomné narážky na předchozí epizody či vtipné momenty vás rozhodně nenechají chladným a občas se budete muset sbírat ze země. Ale teď k tomu nejpodstatnějšímu prvku, kterým je bezpochyby boj se světelným mečem. Meč ovládáte pomocí myši, a tak se pohyby i rychlost odvíjí od toho, jak pohybujete myšákem po podložce. Tento systém funguje naprosto skvěle a s lightsaberem si můžete dělat téměř vše, co se vám zlíbí a nelíbí vašim nepřátelům, mezi něž patří různí mechanoidi, humanoidi či kuloidi (prostě takové ty cvičící létající koule, které to do vás budou pálit laserem).

Grafika hry je kompletně ve 2D, což nevadí, ale rozhodně by nezaškodila trocha vylepšení. Grafika je proto lehce nadprůměrná. Bohužel to samé nemůžu říct o hudbě. Na některých místech je okouzlující, na jiných (menu) je to hrůza na druhou a skoro se to nedá poslouchat. Našince potěší přítomnost českého jazyka, anglofonní cizinci jistě budou nadšeni z anglického jazyka, který je navíc kompletně nadabován. Abych to nějak shrnul: Vytáhněte světelné meče a vzhůru za strýčkem Lukem!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Tom | 15.11.06 v 20:56

je to dobrá hra,příběhově nic moc,aspon ze hra castesne vychazi z EU.Grafika by se taky někde mohla vylepšit,obtížnost je i i na lehči stupeň težka.Moc mě tahle hra nechytla,ale dostali mě lightsaberové souboje a lightsaber samotný

hafbaf | 17.10.06 v 16:43

je to fakt blbost

adam | 30.08.06 v 18:11

Velká píčovina,radši sežeňte pořádnou střílečku!!!!!

fušál | 20.08.06 v 15:30

je to hovadina všech hovadin ale ještě sem to nehrál

milan | 22.06.06 v 09:22

před chvílí jsem to hrál dostal jsem se k benovi ale von má laserd a meč a nevím jak ho porazit

Jedla Soda | 29.05.06 v 15:12

Da se vubec v ty hre bojovat proti strojum nebo lidem ( nemyslim trening )

Triple T | 28.05.06 v 20:48

pmc: jazzuo a noob? probud se... (alespon pokud se bavime o ceske scene)
Petr: ty screenshoty bys mel orezat nebo vytipat v nejakem "standartnim" rozliseni, ty cerne okraje naznacuji, ze pohrdas svymi ctenari. :)

Freeeeeed | 28.05.06 v 19:52

Tahle hra je super!!! Mám ji už 1/2 roku né-li déle

pmc | 28.05.06 v 17:15

Zase nejaký n00b urobil hambu game makeru...

peli | 28.05.06 v 10:00

me ne me to jde v poho ale je to docela tezky

Matthew | 28.05.06 v 07:52

pri spousteni mi to napise ze se vyskytla unexpected error...


galerie

Star Wars Epizoda VII - Poslední Jedi Star Wars Epizoda VII - Poslední Jedi Star Wars Epizoda VII - Poslední Jedi

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce