recenze

Battle Bottle

Battle Bottle

Battle Bottle je dalším soutěžním příspěvkem do Becherovka Game 2007. Dnes nepůjde o nic jiného, než že na různých místech galaxie ochránit láhve Becherovky před zničením ufounskými nepijany. Že nepůjde o nic lehkého, netřeba dodávat.
Hra je rozdělena do několika misí, z nichž každá má nějaký briefing a krátké zasvěcení do zápletky (kdyby tam nebyl, nevšimli byste si), po kterém následuje nákup vybavení pro vaší dělovou věžičku. Je tu devítka vylepšení, která ovlivňuje sílu vašich primárních i sekundárních zbraní, množství energie či přivolává meteorický déšť kam si jen zamanete. Většinou ale tak, abyste zlikvidovali co největší počet nepřátel, kterými jsou zde ufouni ve svých vesmírných korábech. Divine Games si opravdu vyhrálo, a tak se můžete těšit na spoustu druhů oponentů, kteří se po sestřelení rozletí na menší části; ty pak můžou vzít do abstinenčního pekla své kolegy.

Co se grafiky a hudby týče, jsou zmáknuty na jedničku. Grafika je pěkně detailní, hudba dynamická a úderná. Pokud si chcete zahrát pořádnou hru a ochránit náš druhý národní nápoj, směle do toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Battle Bottle Battle Bottle Battle Bottle