recenze

Smaze

Smaze

Parádní akce v nehostinné džungli. Nandejte to všem nepřátelům, pomožte si drogami a džípem. Chovejte se jako opravdový Rambo! Nenápadná gameska s vynikající hratelností – dáte si říct?
Smaze je jedním z účastníků soutěže serveru TIGSource - Bootleg Demakes Competition. Úkolem účastníků bylo přetvořit moderní hry do podoby z různých postarších herních platform – prostě jim přišít pořádný retro kabátek. Chris Franclin si na rozdíl od dalších autorů, kteří se zaměřili na áčkové tituly, vzal na paškál průměrnou konzolovou first-person střílečku Haze. Podle vzoru vytvořil skvěle hratelnou top down akci.

Smaze se příliš neliší od akčních klasik. Prostě si pochodujete džunglí, kosíte nepřátele, trousíte drsné hlášky a občas hodíte nějaký ten granát. Hratelnost je ale až překvapivě skvělá. Pomáhají k tomu třeba drogy s několika různými účinky. Jistě je vyzkoušejte, do boje se i přes vedlejší efekty budou hodit. Potěší také pozdější možnost ovládat nabouchané vozidlo. Jestli se k němu přes spoustu nepřátel propracujete, je již jen na vás. Smaze je až překvapivě dobře hratelný kousek, ani miniaturní zpracování nezanechává špatný dojem. Ve zmiňované soutěži se jistě umístí na předních příčkách. Vyzkoušejte sami, nebudete litovat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Smaze Smaze Smaze