recenze

Bobbio

Bobbio

Bobbio je hra, která je až moc podobná Jazzovi. Proč takto začínám? Inu, je to proto, že se už samotné menu tomuto králíkovi velice podobá a hra samotná snad ještě více.
Úkolem je vést jakéhosi ducha spletitými úrovněmi a nalézt správnou cestu až do cíle. Tomu vám samozřejmě budou bránit všemožné překážky v podobě plošinek, krabic a také nepřátel. Věřte, že vám dají docela zabrat, neboť střelit takového netopýra, který kolem vás neustále krouží je opravdu těžké. Později však ve hře narazíte na spousty nových zbraní a to už je potom panečku muzika! Někteří se umí ovšem bránit a potom je těžké na někoho vůbec něco vymyslet. To platí zejména u Bossů, je ale pravda, že hra tím dostává nový rozměr, a tak vás tato plošinovka jen tak nepřestane nudit.

Po grafické stránce se jedná o silný nadprůměr. Občas sice pozadí na obrazovce ulítává kamsi mimo, to naopak napravuje spletitost rozličných úrovní, kam se s duchem můžete dostat. Nutno podotknout, že velice často umřete, ale načítání a ukládání je vyřešeno elegantně pomocí checkpointů – což mě potěšilo moc.

Co dodat? Hudba a zvuky ke hře v pohodě sedí. Občas tedy ulítne nějaký ten ovládací prvek – postavička se o něco zasekne a podobně. V pohodě vám tato hra zaručí zábavu na nějakou tu dobu a tak se nestane, že byste se nějaké to odpoledne nudili. Tak hodně štěstí! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Bobbio Bobbio Bobbio

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce