recenze

Detoss Law

Detoss Law

Narozdíl od běžného pracujícího člověka je pro nájemného zabijáka střílení, potoky krve a spousta mrtvolek typickým obrázkem, ze kterého má pocit velmi dobře vykonané práce. Jak bude vše vypadat, když se role vymění a lovec lidí bude sám loven? Kupodivu se úvodní krvavý obrázek nezmění.
Zase jednou se na naše monitory dostává stará dobrá akce, která je založena výhradně na střílení do cizích hlav.

Jako nájemný vrah všeho živého jste zvyklí na běžná přání zákazníků řešících své konflikty s jinými lidmi násilným způsobem a ne zrovna dle etikety. Jak se ale záhy ukáže, vše byla jen past, do níž jste spadli a musíte se z ní dostat ven. Cesta na svobodu a k případné pomstě vede přes spoustu pater a místností, které jsou základem jednotlivých úrovní. K jejich úplnému dokreslení dopomáhají spousty nepřátelských zombíků a vojáků. Všechna tato individua odpravujete v rychlém sledu za sebou, v případě zombií už podruhé, na onen svět. Za použití brokovnice je to snazší úkol, než s titěrnou pistolkou.

Hra má velmi rychlý spád a cákání červené tekutiny si užijete dost a dost. Jediným zásadnějším nedostatkem je grafika. V dnešní době jsme si už přivykli jaksi jinému standardu než tomu, který nám zde je prezentován. Příznivcům přímočaré a bezhlavější akce by to vadit výrazně nemuselo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

kokosmen265

kokosmen265 | 13.01.15 v 09:20

masakr


galerie

Detoss Law Detoss Law Detoss Law

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce