recenze

Sky Goofers

Sky Goofers

Angláni proti Němcům, klasická dvojka, jako Tom a Jerry. Dnes se budou kočkovat ve vzduchu, za kokpity dvouplošníků. Kdo si nevzpomněl na legendární Red Barony ať si je neprodleně zapaří. Tohle je solidní přípravka, ale na starého mistra nemá...
Řežba tu má jen jednu podobu, ale zato v různých obměnách - na výběr zde máte ze dvou stran (hádejte), hromady dvouplošňíků, z nichž mnohé získáte teprve s postupem v misích, kterých taky není zrovna pomálu. Jejich náplň je poměrně rozmanitá, od bránění pozic až po bombardování vybraných cílů. Nejvíce času ale budete trávit proháněním nepřátelských mašin po obloze, kterým se dolů chce ještě méně, než vám. Milovníky simulátorů zklamu, arkádisty potěším - ke hraní vám stačí šipky a dvě tlačítka na střelbu a shazování bomb, ve vzduchu se udrží i opravdový antitalent.

Grafika hry na první pohled působí dobře, na druhý už najdete spoustu chyb. O hranatosti, kostrbatosti a nedetailnosti pomlčím, ale fakt, že prolítnete budovou, aniž by se vám cokoliv stalo, musím na světlo boží vytáhnout. Zvukově není příliš co vytýkat. Co říci závěrem? Solidní arkádovka jdoucí ve šlépějích Red Barona, jen se připravte, že se budete občas prodírat pěkně vysokou trávou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Sky Goofers Sky Goofers Sky Goofers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce