recenze

Wolfram

Wolfram

Starý dobrý Wolfenstein, ale v povedeném remaku a kompletně ve 3D grafice? To si dám líbit. Pecka, kterou musí vyzkoušet všichni fanoušci. Jde se postřílet pár vojáků a bloudit mezi koridory.
Wolfenstein snad ani netřeba představovat. Byla to jedna z těch FPS pařeb, na které se nezapomíná a znamenala nejedno prosezené odpoledne před počítačem. Tady se nám dostává před monitor verze, která přejímá originál co do náplně, zpracování levelů, nepřátel a pobíhání po komplexu plného dveří, a současně je použit nový 3D engine, který dává hře mnohem hlubší atmosféru.
Wolfram je tu a stejně jako v jeho přímé předloze budete chodit po chodbách, kosit haldy nepřátel a snažit se najít východ. Jednoznačná koridorovka, jak ji známe. Cestou sbíráte nové zbraně, náboje, lékárničky a jídlo pro doplnění zdraví. Tajné chodby? Ani ty nechybí.

Skvělým prvkem tohoto remaku je bohatá škála nastavení vašeho PC, čímž se titul stává plynule a krásně hratelným na velkém množství přístrojů. Systém ukládání také funguje (kdykoli během hraní a automaticky na začátku každého levelu), takže by se mělo jednat o skvělý zážitek po vzoru legendárního „Wolfíka“.
Snad jen… vojáci padají trochu zvláštně, respektive nedopadají na zem a jsou „šprajcnutí“ v poloze „střelené laně“, což působí trochu komicky. Také jsem občas zabloudil ve spleti chodeb. Celkově ovšem povedený titul, FPS střílečka se vším, co k tomu patří.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Vans | 22.01.20 v 14:03

Prosím o návod na hru wolfram.Děkuji

JARDA | 22.01.20 v 14:02

Prosím o návod na hru wolfram.Nemohu sehnat.Děkuji.ploim@seznam.cz

White | 21.11.17 v 19:04

ahojky, prosíme o pomoc s vnukem jsme se dostali ve hře Wolfram až do konce,ale nevíme si rady s Bossem, nic nepomáhá, díky za každou radu.

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:14

Výborná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.08.16 v 12:56

joooooooooo jupí

Rimr | 19.06.12 v 16:51

Nevíte kde najdu návod mám problém s Bossem.


galerie

Wolfram Wolfram Wolfram Wolfram

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce