recenze

Mop of Destiny

Mop of Destiny

Stíny a Temnota zachvacují zemi, ztělesněné Zlo ukradlo šestici amuletů a vy jste jediný, kdo tomu může zabránit. A pomůže vám k tomu... ehm... Mop. Zní to divně, co? Přesto je Mop of Destiny zárukou kvalitní zábavy. Ostatně, posuďte sami.
Jak se dozvíte v úvodním intru, jste uklízeč jehož mop je vlastně magickou zbraní. Tudíž jste vlastně jediný, kdo může zachránit šest amuletů. Tolik k příběhu. MoD je vlastně typickou akční plošinovkou, kdy mezi poskakováním po plošinkách likvidujete různé nepřátele - zpočátku jimi budete proplouvat jako nic, později ovšem oponenti představují tu nejhustší koncentraci urputnosti. A to tu máme ještě bosse, kteří vám nejednou pořádně zavaří. Za zabité nepřátele dostáváte jejich duše, a ty můžete směňovat v obchodě za jiné mopy či čistící prostředky.

Technické zpracování je na vcelku vysoké úrovni, hlavně někteří bossové se velice povedli. Co říci závěrem? MoD je ulítlá, podivná ale hlavně zábavná a hratelná arkáda, u které se nudit nebudete. Uklízeči všech zemí, spojte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Mop of Destiny Mop of Destiny Mop of Destiny

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce