recenze

Skyblazer

Skyblazer

Zapomeňte na Velikonoce a velikonoční motivy! Ač svou náplní vyloženě nevelikonoční, ne náhodou se Skyblazer umístil na čtvrtém místě v Caiman Easter 2006, a dle autora recenze patřil ještě výš. Ale co, vyzkoušejte sami!
Skyblazer je vlastně takový, vylepšený a přeleštěný Marble Run, kterým nás Alex Riva a developeři MaskedBear příjemně překvapili před pár měsíci. Opět se tedy statečně ujmete balónku na závodní dráze s cílem pokořit šibeniční časový limit. Od minula ovšem přibylo mnoho triků, úrovní (i tady velmi dobře funguje ověřený a provařený odemykací systém) a v neposlední řadě i efektů, které svým věrným zpracováním dokážou nejednou lehce pohladit na duši.

Ano, o efekty jde tentokrát více než jindy - opticky nekonečné závodní prkno plné překážek, stojící jakoby uprostřed ničeho, jen pulzující oblohy, dokáže navodit skutečně věrohodný dojem z rychlosti a takové zvláštní mystické kolosálnosti toho, co se tam vlastně děje. Hudební doprovod se povedl taktéž.

Ač nezvítězil, je Skyblazer v jádru dost možná nejzábavnější hrou Caiman Easter 2006. Jeho problém je, že nenabízí miliardy pochybných nastavení, ani žádný multiplayer. Ne. Je "jen" chytlavý, nápaditý a zatraceně rychlý, takže si ho koukejte taky zatraceně rychle stáhnout!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Skyblazer Skyblazer Skyblazer Skyblazer Skyblazer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce