recenze

FleaFall Champion

FleaFall Champion

Originalita je moc hezká věc, že? Buďme rádi, že něco podobného si u kafíčka pravděpodobně řekli vývojáři programující pod hlavičkou FleaFall. Výsledkem je totiž nejen nápaditá, ale i graficky přitažlivá a absolutně neubližná hra, kterou si můžou zahrát i ti nejmenší z nás.
Jak komerční, tak freewarová akční scéna byla pomalu ale jistě pohlcena multiplayerovými rubanicemi, až nezdravě často se řídícími heslem "čím víc krve, tím víc adidas". :) Koneckonců, i ten poslední nemotora se 486kou zná třeba takové Bulánky, kde se to řezalo opravdu hlava nehlava. FleaFall Champion (dále jen FFC) je do jisté míry pohotovou odpovědí, lehkou výchovnou facičkou, která říká, že to jde i bez krve a vyhřezlých střívek na zdech. Hlavními aktéry FFC jsou totiž roztomilé blešky s cílem nachytat co největší množství kuliček. Což je sice dosti infantilní, ale stejně tak zábavné, o návykovosti radši ani nemluvě.

Proti FFA tak nemám téměř co nabídnout - hra totiž disponuje několika různými módy, obsáhlým multiplayerem, solidní grafikou i ozvučením a svým obsahem vhodná pro všechny herně pozitivní tvory. Užijte si ji dosytosti a pak pro jistotu ještě jednou, protože něco podobného se povedlo naposledy hrám jako ClickoMania či Battle Painters, což rozhodně nebyla žádná ořezávátka.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

91 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Josix | 10.12.06 v 17:44

obrázky musíte pojmenovat stejně. Tj. názevmapy-mask.png a název mapy.png (př. level-mask.png a level.png)

Josix | 10.12.06 v 17:41

pokud vám došli mapy, můžete si udělat vlastní. Postup: nejdříve si nakreslete obrázek ve formátu 800x600 PNG s černým pozodím. Zde nakreslete veškeré objekty kterých se ve hře budete moct dotýkat(stěny atd.). Kreslete je vybarvené!!. Tento obrázek pojmenujte následovně: názevmapy-mask.png (pište malými písmeny bez diakrityky).Potom nakreslete obrázek ve stejném formátu s pozádím (doporučuji nechat puvodní obrázek, který jste si nakreslily v bodě prvním, akorát doplnit pozadí). Tente obrázek pojmenujte vášnázev.png . Oba obrázky zkopírujte do složky levels. Vaše vytvořenené levely můžete hrát pouze v Multiplayeru


galerie

FleaFall Champion FleaFall Champion FleaFall Champion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce