recenze

Star Ball

Star Ball

Bože můj, arkanoid! Jenom ne Arkanoid! Kdyby nebylo obtloustlého instalatéra Maria, jednalo by se asi o nejklonovanější počin naší modré planety. Tentokrát vám ale nenabízím žádné laciné mazání medu kolem huby, nýbrž poctivý kousek. Přísahám!
Star Ball je opravdu pěkně zpracovaný Arkanoid od Sunny Games, paradoxně zabalený do vesmírných končin ala Galaga a podobných automatovek let osmdesátých. A že si dali tvůrci záležet, je vidět už z toho, že dali dohromady i kus příběhu, který má bohužel asi tak zanedbatelnou funkci jako v pornofilmu. Daleko důležitější vám zřejmě přijde, že Star Ball nabízí více než 30 úrovní, minimálně deset power-upů a několik áčkových efektů... Ještě jsem zapomněl zmínit překvapivou save/load funkci, která je při délce této vesmírné štreky zcela na místě. Prostě dobře zpracovaná klasika.

Audiovizuálně je na tom Star Ball, jak je zřejmo z típanců okolo, velmi dobře - údajně je ale poměrně "žravý", co se týče pohybu na starších kouscích. Což by se hře složené z jedné obrazovky asi stávat nemělo.

Pokud máte rádi arkanoidy, nebo je dokonce milujete, stahujte. Pokud se chcete jen tak pobavit u čehokoli, stahujte. A libujete-li si v graficky dobře zvládnutém freewaru, stahujte rovněž... Troufám si říct, že moc kvalitnějších her s motivy balónku a destičky tady nenajdete, a rozhodně to není způsobeno tím, že bychom jich měli málo.

Dodatek: Bohužel i tato hra od Just Free Games obsahuje drobný spyware, který by měl každý slušný antispyware/antivirový program bez problému najít a zneškodnit. Pokud se na ten "souboj" ovšem necítíte, prostě tu hru ignorujte a mrkněte se po jiném kousku. Jen nám potom nepište do diskuze, že jsme vás nevarovali. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 18.02.15 v 04:25

parádní hra u které člověk nějakou dobru vydrží

Forrest512 | 02.12.06 v 14:50

nechápu jak někdo může dát ke stáhnutí hru se spyware a trojanem a ještě o tom psát jako by se nechumelilo???? :-\

Mirka | 28.09.06 v 17:11

Pozor, hra je zavirovaná!!! Avast ji naštěstí odchytil

Marek Fišer | 23.03.06 v 20:55

A sakra... pardon :( Vypadá to, že tady mají (byť výborné) hry od JFG navždy po ptákách...

Bob | 13.03.06 v 07:00

Ano, ato net.dot.com, a je velmi tezke se ho zabit.

k | 12.03.06 v 22:08

!!! POZOR - hra je velmi dobrá, ale stáhnete si s ní i SPYWARE a hlavně TROJSKÉHO KONĚ. Stalo se mi 12.3. 2006.


galerie

Star Ball Star Ball Star Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce