recenze

PingK

PingK

Patříte k miliónům milovníku toho nejstaršího, nejjednoduššího a přitom nejgeniálnějšího herního nápadu, jaký kdy křemíkový svět přinesl? Pak si jistě oblíbíte dnešní hru, která svatý Pong nejen vykrádá, ale v mnoha prvcích i obohacuje. Jen ty mršky najít.
Přitom lze bez jakékoli nadsázky říci, že jediné, co vývojáři z EMC Games udělali, je mírné zaoblení obou soupeřících pálek a "vohození" do nové, stylové, růžovo-černé grafiky, kterou před mnoha a mnoha lety Pong zcela určitě nedisponoval. Dobrá - že nám audiovizuální hody jen mažou hodně laciný med kolem huby, to ví snad každý zkušenější hráč. Zaoblení pálek se ovšem ukázalo být nápadem velice fikaným - mění se tak trajektorie drtivé většiny odrazů a zkušené predikce pongistů-rutinérů jdou po pár výměnách mírně řečeno do háje.

Ačkoliv PingK nedisponuje žádnou velkou variabilitou (zato velikost archivu je vzhledem k tomuto faktu více než macatá), i to málo, co nabízí, je pro mě osobně dostatečně zajímavé, abych si něco takového stáhnul. Přece si nechcete pinkat doblba pořád stejně... :-))

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

terminatorluky | 16.12.06 v 08:43

fakt hustý zabava jak svině


galerie

PingK PingK