recenze

TPS-Speed

TPS-Speed

Když se řekne "hra z vesmíru", hráči se obvykle rozdělí na dvě hromádky - a sice na fanoušky komplexních vesmírných simulátorů (série "X") a pravověrné, Tubularem odkojené arkádisty. Co ale dnes zkusit takové vesmírné Need for Speed?
Ti, kteří sledují freeware scénu pozorně, vědí, že človíček jménem Alex Riva není žádné programátorské ořezávátko, což v případě TPS-Speed naštěstí jen potvrdil. Měl jsem příležitost recenzovat například Acheron nebo F-zero (vzniknuvší podobně jako TPS-Speed na popud jedné ze soutěží serveru Caiman.us), nicméně TPS-Speed z nich vychází jako spravedlivý vítěz. Proč to? TPS-Speed sice nabízí zcela tradiční prvky a "jenom" solidní hratelnost, nicméně nabízí toho po hrstech, takže pokud si hru zamilujete, můžete se bavit celé dny, aniž byste museli hrát dokola jednu trať.

Pokud tedy podobným hrám holdujete nebo se prostě chcete na pár desítek minut vžít do pozice takového Schumachera budoucnosti, nezbývá mi než TPS-Speed vřele doporučit, zejména díky jeho skutečně bohatému obsahu. Přeji šťastný let!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

fifi | 05.10.07 v 20:42

je to vklidu

chomout | 24.10.06 v 23:18

dobře jsem se zabavil


galerie

TPS-Speed TPS-Speed TPS-Speed TPS-Speed TPS-Speed