recenze

La soeur de barrage

La soeur de barrage

Zjevil se mi anděl, říká "ty jsi idiot, pozoruji tě už dlouho a chce se mi zvracet. Nemáš ani páru o tom co to žiješ za život, vždyť jsi pořád nametený, nevoní ti práce..."
Omlouvám se za netradiční perex, ale řekl bych, že je celkem oprávněný. V této hře totiž budete ovládat anděla (spíše Andělu), který bude bojovat proti různým nepřátelům. Netopýři, duchové, různé ohníčky a podobná havěť vám půjde po krku. Hra je řešena jako klasická vesmírná střílečka, takže půjde o rychlé reakce a střílení, i když v tomto případě budete vysílat magickou energii, ale principiálně je to prostě 2D střílečka.

Ovládání je komplet myší, což mi celkem vyhovovalo. Grafika, zvuky a veškerá herní omáčka je na slušné úrovni. Co se příběhu týče, tak nevím, protože v písmo v rozsypané rýži jsem se ještě nenaučil.

Mám však takový dojem, že za mnou přiletěl Anděl strážný a něco mi chce říct... Poslouchej - už toho mám plný zuby, nekecám - já tě nakopu do huby, poslouchej - už toho mám plný zuby vážně já tě...

Málem bych zapomněl. Stahujte a hrajte, jelikož vás La soeur de barrage rozhodně zabaví. To se klidně vsadím! A toho mého Anděla strážného si nevšímejte; on je to morous.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Lokutus74 | 14.03.07 v 10:53

Tabulka je špatně. Je to japonsky, ale zase tolik to nevadí; dá se to hrát i bez její znalosti:-).

JOtruba | 13.03.07 v 20:06

Ehrm...Japonština nebo Francouština? Graficky to vypadá japonsky ale halvní jazyk je v tabulce francouština. Jenom mne to mate (pokud jde o FR tak bych to asi stáhnul ale s JAP by to mohlo dělat problémy)


galerie

La soeur de barrage La soeur de barrage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce