recenze

Dogfight: Battle In The Skyes

Dogfight: Battle In The Skyes

Moderní stíhací letadla nahání strach již svým vzhledem. Jsou to stroje, které vyhrávají války. Tak tedy vemte v této hře do svých rukou některou vaši oblíbenou stíhačku a nedejde nepřátelům šanci vás sestřelit.
Dogfight: Battle in the skyes. Nezdá se vám, že už jste tento název někdy slyšeli? Pokud myslíte, že ano, tak máte pravdu. Jedná se o pokračování předchozí verze, kterou jste si již dříve mohli na našich stránkách stáhnout. V té novější je mnoho příjemných vylepšení. Mezi nejlepší patří určitě výběr z obrovského množství letadel. Konkrétně máte možnost pilotovat bojové letouny z první světové války, druhé světové války (nechybí samozřejmě slavný britský Spitfire, německý Messerschmitt, japonské Zero atd.), a mnoho, mnoho dalších stíhacích letounů a to až po současné (například F-16, MIG 21, F-22 nebo jeho ruská alternativa MIG 35). U každé stíhačky je i stručný popisek, takže gamesa posluží i jako drobná encyklopedie. Za velkým počtem letadel nezaostává ani výběr z obrovského množství zbraní, které máte možnost umístit na svůj stroj. Bonusem jsou ještě kosmické lodě ze Star Wars ( dokonce je tu i speciální vesmírná mapa).

Ovládání letadla není příliš obtížné. Vše pomocí kurzorových šipek, jen zvyšování nebo naopak snižování výkonu motoru zajistíte tlačítky H a N). Jednoduché už ale není vydržet se svým letadlem delší dobu ve vzduchu. Nepřátelské rakety jsou až moc přesné a musíte si pořádně nacvičit úhybné manévry. A nejlepším tréninkem je zahrát si s kamarádem na jednom PC ( při výběru soupeřova letadla musíte odškrtnou „computergesteuert“ – to jen pro jedince, kteří němčinu moc neovládají ).

Tato gameska vám zajístí mnoho hodin dobré zábavy, takže nezbývá, než ji doporučit. I po audiovizuální stránce je na tom slušně. Problémy teda může dělat jen němčina.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

danny96 | 23.08.08 v 22:03

na homepage je verze 3682 bo co, todlens je jen 1.0. A navic to 3682 je v anglictine :-)

kingoftheworld | 17.05.07 v 17:30

Dost zabavne... Skoda grafiky... Doporucuju Plane Arcade - tuto hru na tomto serveru naleznete a stoji fakt za to ;)

niekto | 05.02.07 v 18:36

raz večer som hral tuto hru a fakt som rozmislal či si zahram ale bo si zahram totro hru je to fakt PECKA premyslat a nehrat,,lepse ako stahovat ,instalovat a potom mat nerveee,mna tu nič nepotesilo,nikdy sama chujovina vsade,furet,


galerie

Dogfight: Battle In The Skyes Dogfight: Battle In The Skyes Dogfight: Battle In The Skyes Dogfight: Battle In The Skyes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce