recenze

Soosiz

Soosiz

Chcete zkusit po delší době něco opravdu zajímavého? V tom případě zbystřete, protože dnešní Soosiz by vás mohl zajímat. Nabízí totiž vcelku povedený námět a zatraceně dobrou hratelnost. Škoda jen místy vyšší obtížnosti.
Aby se stal titul atraktivní, není potřeba mít propracovanou grafiku, hromadu zajímavých efektů a další vychytávky. Pro plnou spokojenost bohatě stačí jen pěkný námět a slušná hratelnost. Výsledek se pak jistojistě dostaví.

Kousek Soosiz mě celkově dost překvapil a směle mohu tvrdit, že si zaslouží honosit se označením zajímavý titul. Než se pustím do dalšího popisu, rád bych zmínil, že ho na svědomí má jistý člověk s nickem Wiliz. Ten ho přihlásil do jedné finské soutěže a tu shodou několika okolností. Co tedy takový vítězný titul musí obsahovat? Tak především to je již zmíněný námět. Zde se vžíváte do role malého kouzelníčka, který si jen tak zvesela pobíhá po několika klobáskách a sbírá různé předměty, které zde jsou ve formě zeleniny. Myslíte si, že jde o nudný námět? V tom případě mějte na paměti, že některé párky nejsou zrovna dobře připevněné a mohou začít rotovat. Dále vás čas od času začne pronásledovat nepřítel v podobě agresivní šipky. Naštěstí ho můžete v pohodě zkrotit, stačí jedná dobře mířená rána z vaší hůlky a máte na chvilku po starostech.

Dalším aspektem vítězného titulu by mělo být alespoň trochu slušné zpracovaní a atmosféra. Obě tato kriteria splňuje Soosiz na výbornou. Potěší i výborná hratelnost. Je sice pravdou, že se později dostaví stereotypnost, ale s tím bohužel nic nenaděláte. Než se ale tak stane, můžete se opravdu královsky bavit a o to jde především!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

scrabcake | 10.09.06 v 14:57

fakt krutý zvuky... když seberete ten kořen tak hra udělá ueuééé a při ztracení životu se ozve uííííí... supr hra na hodinu informatiky :-D


galerie

Soosiz Soosiz Soosiz Soosiz Soosiz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce