recenze

Strangeways

Strangeways

Strangeways je výborné "digipeňácká" adventuřisko, řešící poměrně závažnou otázku komplexně uvažujícího tvora: co je opravdové a co ve skutečnosti neopustí horizont mé choré mysli?
Což se přesně stane, jakmile váš člun (jste zřejmě zažraný vodní turista) ztroskotá na březích podivného až strašidelného ostrova. Na kterém, nepočítaje vaše nově nabyté telekinetické a jiné schopnosti, s největší pravděpodbností nejste sami - pokud si z vás tedy nestřílí vlastní hlava. Už zase.
Kdo k čertu tihle domorodci jsou?

Adventura Strangeways (k dispozici pochopitelně jen anglicky, ovšem neměl by to být pro středně pokročilé človíčky až takový problém) vznikla ve čtyřech lidech jako semestrální práce. Disponuje také celkem spartánskou, ale dosti atmosférickou audiovizuální stránkou. Hra sama o sobě je dosti krátká a neznovuhratelná, ale těžko to tomuto konkrétnímu kusu vyčítat jako kruté mínus. Jednou, kvalitně a dost!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

light | 03.07.08 v 13:28

me to teda jede normálně

shimbo | 10.06.08 v 11:25

aj mne to nejdeeeeeee

POMOOOOOOOOOC

Ondra | 09.06.08 v 21:58

Tahle hra mi absolutne nejde spustit na zadnym z mych pc... chvili se nacita a potom se sekne. nevite nekdo, co s tim? diky


galerie

Strangeways Strangeways

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce