recenze

Pang Zero

Pang Zero

Předělávka svižné akce pro dva hráče je tu! Rychlé reflexy, bleskové uvažování a hlavně týmová spolupráce je to, co budete ke zdolání této hry potřebovat. Perfektní hratelnost a návyková chytlavost zabalená ve Vánočním hávu - to je Pang Zero.
Je pravda, že na Vánoční hry už je trošku pozdě, každopádně nechat si ujít tento kousek by byl hřích. Jak již bylo řečeno v perexu, bez spoluhráče se v této hře jen tak neobejdete. Spolu s vaším kamarádem dostanete do rukou zbraně, které místo klasických projektilů vystřelují dlouhá lana s ocelovým hrotem na konci. K čemu je to dobré? K propichování balónků, samozřejmě. Na začátku poskakuje po celé obrazovce jen jedna koule, ale jakmile ji trefíte, rozpůlí se na dvě menší, a tak to pokračuje dokud zcela nezmizí. Samozřejmostí je, že jakýkoliv styk s balónkem vás připraví o život, tudíž musíte dávat velký pozor do čeho a kdy střílíte.

Celá hra je vyvedena v příjemném technickém zpracování, které vás rychle přivede do vánoční nálady. Pang Zero je velice zábavná hra, u které zažijete kopec srandy... Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Pang Zero Pang Zero Pang Zero

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce