recenze

Balloon Circus

Balloon Circus

Máte rádi Circus? Chtěli jste v něm někdy účinkovat? Nyní máte příležitost si to vyzkoušet. Očekávejte především svižnou arkádovku, ve které fyzikální zákony pracují na 100%. Nechápete? Čtěte dál a pochopíte.
Bez delšího otálení se vrhneme na hru samotnou. Jakmile se proklikáte do hry, uvidíte typický cirkus, v jehož středu stojí klaun s houpačkou. Nad ním pak visí druhý kolega, v jehož úrovni se nacházejí různě rozmístěné balonky. Jakmile zmačknéte mezerník, dá se celá hra do pohybu. Klaun, který byl dosud ve vzduchu, začne padat směrem na houpačku a jakmile dopadne, vymrští druhého klauna do vzduchu a ten sebere pár balónků a pak opět začne padat. Tímto způsobem musíte vysbírat všechny balónky na obrazovce tak, aby se ani jeden klaun nedotkl země. Houpačkou se dá naštěstí velice rychle pohybovat, i přesto je to ovšem občas natěsno.

Co se technického zpracování týče, jedná se o čistý průměr, ale o to v této hře příliš nejde. Nejpřednější je originalita a hlavně hratelnost, jakou se tato hra bezesporu pyšní. Vzhůru do cirkusu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Balloon Circus Balloon Circus Balloon Circus