recenze

Star Shooter 2 FS

Star Shooter 2 FS

Baví vás vesmírné střílečky? Utkejte se v širém vesmíru proti jednomu nepříteli! Ověřte si vaši rychlost a reflexy, jestli jsou dostatečně rychlé. Star Shooter 2 FS vás rozhodně prověří!
Už je to nějaký ten pátek, co u nás vyšel simulátor Star Shooter 3. Rozhodně jste v něm měli možnost ověřit si kvalitu hochů z Hippo Games. Určitě jde o schopnou partičku, což dokázali většinou her, ale nebudu je zde všechny rozebírat, protože bychom se asi ke Star Shooteru 2 FS ani nedostali. Říkáte si asi, proč dnes vydáváme tuto hru? Její absence na Freegame je trochu ostuda, které nás dnes zbavím.

Co říci ke Star Shooter 3? No určitě je třeba ho pochválit, ale zase nepřechválit. Jde o klasickou hru, která připomíná podobu jiných vesmírných her, ale ne tak jednoduchých. Tím jsem se dostal k vlastnosti, které si u této hry nejvíce vážím – jednoduchost. Máme dnes čas přemýšlet nad freeware hrami? Studium nám zabírá spoustu času, tak se někdy chceme odreagovat od jednoduchých her, u kterých rozhodně nechceme přemýšlet.

Takovou hrou je jak Star Shooter 3, tak Star Shooter 2 FS, který je kupodivu o něco vylepšen, čemuž moc nerozumím. V posledním díle této střílečky jste museli nepřítele sestřelit. Nic víc. U verze 2 FS jsou navíc meteority, které na vás padají v průběhu hry. To je rozhodně vylepšení. Sice jen nepatrné – jednoduché, ale jednoduchost je to, čeho si na Star Shooteru nejvíce vážím.

Vše je stejné jako u Star Shooter 3. Čili po spuštění hry si vyberete, jestli chcete hrát proti počítači nebo proti kamarádovi. Při první volběovládáte hru šipkami, při druhé se druhý hráč pohybuje a střílí pomocí myši. Šikovně vyřešeno, co k tomu více dodat…

Hippo Games prostě umí, takže doufám, že nás nikdy jejich hry nudit nebudou, ale to snad ani není možné. ;) Doufám, že se pobavíte, odreagujete a hlavně hravě porazíte počítač. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce