recenze

P.O.W. 20th Anniversary

P.O.W. 20th Anniversary

Akční hra z té staré školy, kdy stačilo třískat do ovladače a byli jste v sedmém nebi. Z malých pařánků vyrostli velcí hráči, ale o přímočarou bouchačku, jakou P.O.W. je, snad ještě zájem neochabl. Zahrajte si remake nebo novou verzi z roku 2010.
Vyberte si jedu ze tří postav a vrhněte se do boje o vlastní život. Proti vám stojí pěkná přesila, takže se připravte na pěkně tuhé souboje.

Věnovat se budu pouze verzi nové, ale vězte, že po nainstalování si budete moci vybrat z her dvou. Nejprve si zvolíte jednu z postav a po chatrnějším uvedení do děje už to začíná. Na každé obrazovce se zčistajasna zjeví bandička protivníků, přičemž středem jejich zájmu je váš obličej. Celou hrací plochu musíte vyčistit od všech vojáků, robotů a chlápků se šíleným účesem a svaly. Stačí jen ve vysoké frekvenci bušit do čtyř kláves. Normální úder a normální kop ještě doplňují úder a kop na druhou stranu, což se hodí v četných případech, kdy se na vás sápou protivníci z obou stran. Jakmile je „vymalováno“, ikonka vám oznámí, že můžete pokračovat dál. Než se objeví nová tlupa ke zmasakrování, narazíte cestou na různé barely a bedny, v nichž se občas skrývá zdraví. Čili jejich ničení nepodceňujte.
Ke slovu se dostanou také zbraně, neboť někteří s nimi čile pracují. Jakmile je pošlete k zemi, disponujete zbraní zase vy. Náboje jsou však omezené, tak jimi šetřete.

Dobrá hra, která je solidní relaxačkou. Jednoduché ovládání, ale trošku vyšší obtížnost. A kdo má rád retro, může se pustit do hry druhé. V principu se však jedná o to samé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

P.O.W. 20th Anniversary P.O.W. 20th Anniversary P.O.W. 20th Anniversary P.O.W. 20th Anniversary P.O.W. 20th Anniversary