recenze

Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor

Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor

Jaké trampoty čekají staříka Donalda v jeho novém zaměstnání? Po práci na poště se Donald v 80 letech rozhodl zkusit práci krotitele duchů. Pěkná a povedená adventura.
V důchodu je nuda, a tak se náš hrdina dívá po novém uplatnění. Jenže je buď starý, mladý, pomalý a zkrátka kdovíjaký… Hra tak začíná v momentě, kdy se Donald přihlásí na pozici krotitele duchů. Musí zodpovědět dvě testovací otázky a hurá do domu, kde začíná ta správná „vymýtačka“.
Prozkoumávání lokací, sbírání předmětů a (někdy až moc dlouhé) dialogy s postavami jsou zde na denním pořádku, jak se na pravou adventuru sluší a patří. Nechybí dávka humoru a zapeklité hádanky, které musíte rozluštit pro posun dále. Na řešení je třeba najít nějaký ten předmět a použít ho z inventáře, s někým poklábosit a detailně prohledat řádku místností.
Vše se ovládá jednoduše myší s tím, že k dispozici máte základní škálu akcí: jdi, mluv, seber, prozkoumej. Opravdu povedená a kvalitní adventura pro všechny příznivce žánru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:15

text příspěvku

riso | 11.04.20 v 16:23

Topka adventura kiezby vsetky boli take dobre

Drticka

Drticka | 02.05.19 v 10:36

super libi se mi

MarieH

MarieH | 26.07.16 v 09:07

Zajímavá hra. škoda že není česky.

Laugher

Laugher | 24.12.15 v 02:59

Opravdu povedená a kvalitní adventura pro všechny příznivce žánru

Arwiel

Arwiel | 25.05.15 v 10:56

adventury jsou nejlepší odpočinkovky co znám


galerie

Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor Donald Dowell and the Ghost of Barker Manor

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce