recenze

Crazy Penguin Wars

Crazy Penguin Wars

Připravte se na tuhé multiplayerové boje! S bazukou to umí nejenom červíci, ale v případě tohoto titulu se ani tučňáci nenechají dlouho pobízet. Vytvořte si vašeho tučňáka a hurá na mapy rozdávat zranění a přesné střely vašim protivníkům.
Akčně střižený titul, který čerpá z legendárních Worms. Hlavní náplní jsou souboje, do kterých vstupujete jedním klikem. Žádné dlouhé čekání, žádné hledání, ale také žádné místnosti nebo rozdělení podle levelů. Nevýhoda je celkem zřejmá – není problém narazit na někoho, kdo vás vyšší úrovní, lepší výbavou a chutí připlatit si rozsekal na kusy. Na druhou stranu je hra postavena tak, že vás zajímá váš vlastní individuální výkon – hraje se totiž na body.
Vaši pozici v konečné tabulce určuje dosažené skóre po každé bitvě a slušné odměny jsou i za druhé, respektive třetí místo. Hrajete sami na sebe, jako jednotlivec, čímž se aspekt silných hráčů částečně smazává. Navíc později z toho můžete profitovat vy. Samotné boje se pak odehrávají po kolech v časovém limitu dvaceti vteřin, kdy se můžete přesunout do lepší pozice, použít nějaký boost, vybrat zbraň a následně zamířit a vystřelit. Díky časovému limitu má naštěstí hra solidní tempo a nemusíte dlouho čekat. Tedy pokud vás nepotká technický zásek(o tom se ještě zmíním).

Co se týče vašeho avatara, nakupujete mu výbavu a nově dosažený level za zkušenosti (viz vaše umístění v tabulce po boji) odemyká nové objekty. Ty nakupujete za peníze opět získané v bitvách. Vaše výbava ovlivňuje tři základní atributy – útok, obrana a štěstí. První dva jsou jasné, štěstí pak určuje možnost zisku lootu při zranění nebo objevení něčeho super v truhlicích během hraní.

Nákup nových zbraní a jejich odemykání je poměrně drahý špás, ale zase si lze velmi dobře vystačit se základní bazukou s nekonečnou municí, což je dobře. Zajímavější je tak systém výzkumu. Čas od času získáte recept, který předem udává potřebné objekty, ale můžete také libovolně kombinovat a získat tak třeba další peníze nebo zkušenosti.

Žádná potřeba energie a takřka zisk z každé hry, kterou absolvujete, vás požene dál, do vyšších úrovní a lepší zábavy. Je tu možnost mikroplateb, ale do začátku jsem dostal poměrně dost „cash“, kterou jsem investoval do samurajské helmy – hodně dobrá – a s osvojením taktiky na konkrétních mapách brzy budete dost často vítězit a rychle postupovat.

Závěrem pár zjištění. Hra prošla v nedávné době velkým updatem. Kromě nových oblečků a map (stejně jich je pořád málo) se výrazně zlepšila technická stránka. Dříve se hra dost často sekala, padala a byla nehratelná. Nyní se vše skutečně brutálně zlepšilo. Sekání občas nastane, stejně jako výpadek, ale nyní už se to dá opravdu hrát, což dokazuje i stoupající počet hráčů.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

robo | 18.08.21 v 15:28

ako to vyzera s touto hrou , spustia ju vobec niekedy ešte

frajerys123

frajerys123 | 13.07.18 v 02:13

ahoj jak to že mne to nefunguje ??????

Šárka | 25.11.12 v 19:04

Ahoj, jde to hrát s kámošem nebo to je jen pro jednoho?


galerie

Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars Crazy Penguin Wars