recenze

Wonderland Epic

Wonderland Epic

Navštivte kouzelnou zemi divů a zažijte velké dobrodružství při záchraně světa za zrcadlem. Zlý král Blackspade musí být zastaven, a to pomocí kombinace stejných barev.
Princip odklikávání stejných barev hozený do kouzelného kabátku. I tak si můžeme uvést dnešní hru. Na hrací ploše máte objekty různých barev, které se snažíte odklikávat tak, abyste splnili zadaný úkol a postoupili do dalšího kola. Zlikvidovat lze minimálně dvojice sousedících objektů, ale rozhodně musíte myslet a vytvářet mnohem početnější celky. Někdy máte počet tahů omezen, jindy jich zase musíte zničit dostatečné množství nebo sebrat daný počet reliktů. Samozřejmostí je minimální počet bodů.
Je fajn, že se zadání úkolů nějak variují, takže jste stále vtažení ve hře. Postupně odemykáte také různé power-upy a boosty. Budou vám pomáhat další postavy a za nasbírané mince si můžete koupit mocné vychytávky, které vám pomohou v zapeklitých situacích nebo když uděláte chybu. Postupem ve hře se totiž zvyšuje počet nejrůznějších překážek, jako jsou bedny, dřevo, stojany. To všechno blokuje ten správný spád herních kamenů.

Počet her je omezen životy, které se doplňují, nicméně progres je solidní, protože život ztratíte pouze při nedokončení úrovně.
Hezky zpracovaná a celkově velmi solidní „match-hra“ pro cílový typ příležitostných hráčů a samozřejmě hardcore pařanů tohoto stylu. Nechybí samozřejmě sociální složka v podobě soupeření s vašimi přáteli nebo posílání životů do hry.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:20

Princip odklikávání stejných barev hozený do kouzelného kabátku

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 01:20

Tuhle tu můžu hrát pořád :D

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 00:40

Barva k barvě jupí :)


galerie

Wonderland Epic Wonderland Epic Wonderland Epic Wonderland Epic Wonderland Epic