recenze

Mosquito

Mosquito

Vesmír je nekonečný prostor a proto se nelze divit, najdou-li se v něm tvorové, kteří disponují ničivou silou. Jedním z nich jste i vy a budete proplouvat tím černým prostorem, kterému říkáme Vesmír. Pochopitelně vaše cesta bude vrásněná nesčetnými roji vesmírného hmyzu.
O co že tady kráčí? Ovládáte drobného tvora, který však přes svou velikost má až neuvěřitelné schopnosti. Vaším cílem je nahrát co nejvyšší skóre a dostat se co nejdál. Rozmanitost nepřátel je skutečně velká, a tak vám zabere nějaký čas, než zjistíte kdy použít super zbraně a kdy zachovat klidnou hlavu a proletět v klidu kolem.

Jaké zbraně že to vlastně máte? Záleží hlavně na tom, jaký typ mosquita si vyberte. Je zde na výběr standardní, útočný a obranný typ. Každý z nich má jiný druh speciálních schopností. Hlavní zbraň ale zůstává stejná. Kupříkladu standardní vás překvapí svými lasery, které sice nemají velký rozsah, ale účinkem se neminou. Útočný zase oplývá schopnosti zlikvidovat naprosto všechno co se vám rozhemžilo na obrazovce anebo vyslat na jednu jednotku jakéhosi ničícího tvora.

O efekty zde není velká nouze, ale celkově grafika nepůsobí nějákým velkým dojmem. Hudba zde není obsažena, jsou zde jen zvuky vybuchujících jednotek. Hratelnost je však velice jednoduchá a plynulá. Není důvod proč si tenhle titul nezahrát, ale pokud toužíte po nějáké akci ve vesmírných stíhačkách, pak šáhněte raději někam jinam - mohu vám například doporučit Warmachine Overload.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Mosquito Mosquito Mosquito