recenze

Auta 2.0

Auta 2.0

Dokážete uniknout svému protivníkovi v malém ohraničeném prostoru? Sesbírat všechny bubliny, abyste si odemkli cestu do dalšího levelu, aniž by se vás oponent dotknul nebo jste narazili do zdi? Není to nic lehkého, ale snad to zvládnete.
Budete ovládat sympaticky vypadající autíčko v prostoru o velikosti obrazovky. Vaším úkolem je, jak již jsem zmínil v perexu, sesbírat všechny bubliny a úspěšně zajet do cíle, aniž by se vás podobné autíčko, které má za úkol na vás najet, dotklo.

Každé 3 levely dostanete nový, lepší dopravní prostředek a hra se stále zrychluje. Bubliny jsou umísťovány stále do horších míst (kde se špatně sbírají), tj. ke stěnám, nebo dokonce do rohů.
Ale nezoufejte, za chvíli získáte dost slušnou praxi. Celkem vám bude nabídnuto 9 levelů, kde prozkoušíte schopnosti 3 aut. Titul vás strhne svou pekelnou rychlostí, neváhejte.

Gamesa je bohužel v polštině, ale že by jste nerozuměli se nebojte. Nabízí velice slušnou grafiku, výbornou hratelnost, ale bohužel chybí zvuky a hudební doprovod, takže si něco musíte pustit sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

VeraSL | 27.08.09 v 16:33

Vůbec se mi nedaří některou hru nainstalovat. Kdo mi poradí?

Pavel | 27.08.09 v 14:43

hra vůbec v downloadu není obsažena, ukazuje se 0kB!!!!

Kola256 | 14.08.07 v 10:04

Jazyk Polski (Polish)


galerie

Auta 2.0 Auta 2.0 Auta 2.0 Auta 2.0